Sunn, naturlig VOM - gratis levert hjem til deg
Kommer snart
Lære Mer

6 grunner til å skifte fra tørrfôr til VOM produktene

Det er mange gode grunner for å velge en råfôr diett for din katt. Fôrer du med Vom og Hundemat hver dag legger du til rette for at katten din får et langt og friskt liv, uavhengig om det er en jaktkatt, en helt vanlig turkamerat, eller om den vises på utstillinger. Under finner du 6 gode grunner.

qodef-image-with-icon

Sterkere immunforsvar, bedre helse og mindre sykdom

Som for mennesker, reduseres både livskvalitet og leveår ved et dårlig kosthold. Undersøkelser viser at katters livslengde er betydelig redusert de senere år. Dårlig kosthold og utberdelse av tørrfôr må ta sin andel av denne triste utviklingen. Undersøkelse viser også at du forlenger og forbedrer kattens livskvalitet ved å fôre med råfôr.

Lavere kostnader til veterinær

«Spiser du riktig lever du lenger hevdes det». Dette er også tilfelle for katten din. Gir du katten din et sunt kosthold rikt på fett og proteiner vil behovet for veterinærtjenester ifm «livsstilssykdommer» bli redsusert.

qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

 Sterke tenner, sunnere tannkjøtt og bedre ånde

Råfôr fra VOM er godt for kattens tannhelse og ånde. Tørrfôr, som inneholder store mengder karbohydrater, utvikler syre og bidrar til oppbygging av plack. Over tid kan dette resultere i skade på emaljen. Råfôr inneholder ingen eller svært lite karbohydrater og gir derfor et riktig syrenivå i munnen.

Sunnere hud og blankere pels

Ingen liker å se en katt som ikke har det bra. Som for mennesker kan en mangelfull eller dårlig diett for katten gi seg utslag på mange vis. Et dårlig kosthold kan gi synlige plager som hårtap og kløe. Råfor som VOM er rik på fett som proteiner og bidrar til en blank og sunn pels.

qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

Bedre fordøyelse, mindre avføring og mindre lukt

Tarmsystemet til katter skiller seg fra vårt. Fordøyelsessystemet er enkelt og kort og tilpasset fordøyelse av energirik mat som er rik på fett og proteiner og ikke en diett bestående primært av karbohydrater. Det høye innholdet av karbohydrater som finnes i tørrfôr gir seg ofte utsalg i dårlig ånde, bløt avføring og vond lukt. Råfôr derimot som er rik på mineraler, fett og proteiner tas opp næringsstoffene gjennom tarmveggen.

Gir en roligere og mindre stresset

Alle ønsker en veldresserte katter, Tørrfôr kan skape hormonell ubalanse som gir seg utslag i stressnivå, humør, oppførsel eller aggresivitet. Råfôr bidrar til hormonell balanse og du får en roligere katt.

qodef-image-with-icon

Finn den riktige menyen for din katt

Bestill i Dag

Tiden er inne for å skifte til VOM og gi katten det fôr den fortjener for et sunt og godt liv. Eller gjør det lettvint for deg selv ved at du ikke trenger å gå til forhandler igjen. Vi kan garantere at der begge blir formnøyde.

Naturlig kattemat

Endre menyen akkurat når det måtte passe deg

Norsk kattemat produsert i Norge av norske råvarer

Levert t´rett på døren din

Du trenger ikke lenger oppsøke din kattebutikk

Anbefalt av kattekjennere og proffer

Kontakt Oss

Ditt Navn

Ditt Email